LCC de Zevensprong
Mosoelstraat 20
3193 EL Hoogvliet Rt.

Tel.: 010 - 416 14 88
Mail: info@lcczevensprong.nl


Welkom | Cursusaanbod | Kaartverkoop | Theater Techniek | Route | Gastenboek | Sponsoring | Nieuwsbrief
Komende maanden
December >>
Het jaar 2015 >>Verwacht
BakkerLutz
11-01-2015

Try-out Laten we het eens over vrouwen hebben ...

Er is over vrouwen al veel gezegd in het theater, wat moet je daar nou nog over zeggen…? BakkerLutz had zich voorgenomen het nou es niet over vrouwen te hebben maar zet 2 mannen bij elkaar en het gaat automatisch over vrouwen.

 

Lees meer 

Lokaal Cultureel Centrum de Zevensprong

De Zevensprong is sinds 2006 een lokaal cultuur centrum (LCC). Daarvoor was het een buurthuis. Sinds 2006 worden alleen nog activiteiten georganiseerd die betrekking hebben op, of met, kunst en cultuur.

Daarnaast verzorgd het LCC ook nog theatervoorstellingen voor jong en oud. Het LCC is tot stand gekomen om voor iedereen kunst en cultuur binnen handbereik te brengen. Daarom zijn de toegangsprijzen laagdrempelig gehouden.

Voor de theatervoorstellingen vragen wij aan de mensen om van te voren te reserveren, aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Reserveren kan van maandag t/m donderdag tijdens kantooruren van 9.00 - 16.00 uur op telefoonnummer 010 - 416 14 88.

Als Lokaal Cultuur Centrum biedt de Zevensprong naast de reeds bestaande activiteiten het volgende:

  • een podium voor gevestigde 'traditionele' muziek- en dansgroepen en koren
  • debutantenpodium voor jongerencultuur
  • een ontmoetingsplaats voor Hoogvlietse oud- en nieuwkomers
  • een presentatie van en forum voor stedelijke gezelschappen
  • expositiemogelijkheden
  • een presentatieplek voor scholen
  • openbare repetities

U kunt de theaterzaal van LCC de Zevensprong huren voor culturele- of zakelijke doeleinden. Voorwaarde is echter, dat uw evenement een theatrale invulling heeft en wordt uitgevoerd in onze zaal.

De intieme sfeer, de keur aan technische apparatuur, de know-how en de professionele inzet van onze medewerkers maken uw bijeenkomst tot een onvergetelijke gebeurtenis.

LCC de Zevensprong kan het compleet regelen: catering, entertainment en de gehele organisatie. Voor uw lezing, politiek café, presentatie of culturele activiteit waarbij een act, presentator, muzikale invuilling, enz. van toepassing is, vormt LCC de Zevensprong een unieke locatie.

Heeft u interesse gekregen, dan kunt u contact opnemen met mevr. Marja de Vries, telefoonnummer 010 - 416 14 88.

Voor elk wat wils

Rekening houdend met de diverse doelgroepen is de programmering gevarieerd met diverse uitingen op het gebied van muziek, poëzie, cabaret, stand-up, dans, theater, beeldende kunst en film. Voor spontaan opkomende initiatieven wordt altijd ruimte geboden.

En heeft u trek in een kopje koffie of wat anders dan kunt u natuurlijk ook gewoon binnen lopen. U bent van harte welkom!

 
Jongeren voorstellingen
Kinder/Jeugd voorstellingen
Peuters 2-4 jaar
Senioren activiteit
Senioren voorstellingen
Volwassenen voorstellingen
Facilitair
Vrijwilligers
WorkshopsLaatste nieuws

De Participarade is vorig jaar in het leven geroepen om te laten zien wat Hoogvliet heeft op het gebied van participatie.

Een dag waar bewoners, ondernemers, professionals en gebiedscommissieleden met elkaar in gesprek gaan over hoe je met leuke en interessante initiatieven je buurt versterkt. Daarnaast kun je er ook gewoon lekker eten, drinken en genieten van optredens. Aanvang: 13.00-17.00 uur op de Middenbaan Noord.

Participarade verbindt en inspireert
Participeren is namelijk niet saai. Weg met ongezellige kantoorruimtes en ingewikkelde formulieren, participeren kan ook terwijl je een feestje bouwt. De Participarade is een beweging die de mensen verbindt, inspireert en de juiste tools aanreikt om er samen leuk en gezellig te kunnen wonen, werken en ontspannen.

Kom en bezoek onze stand vol informatie.

Lees meerRecenties en foto's
Lees meer